Regulament Ice Cream Top Gun Party

Perioada concursului: 29.05.2012 - 02.07.2012

Sectiunea 1. Organizatorul concursului

1.1 Organizatorul concursului "Top Gun Ice Cream Party" (numit in cele ce urmeaza "Concursul") este S.C. NESTLE ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str George Constantinescu, Nr. 3, Sc. A, Et. 7, Sector 2, cod postal: 020339, RO8184502, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 2168, denumita in continuare "Organizatorul" sau "Nestle Romania".

Campania se va desfasura prin intermediul S.C. Active Soft S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, sectiunea 1, sector 2, CUI 14309651, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/9830/2001, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 6413, 6384, 6383, 20590 si 21440, denumita in continuarea "220.ro".

Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania, fiind disponibil pe toata durata desfasurarii concursului pe site-ul www.topgunparty.ro (redirectionat in platforma de joc http://topgun.220.ro/, pe URL-ul http://topgun.220.ro/?show=regulament). Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament, in orice moment, anuntand publicul despre aceste modificari, prin intermediul site-ului mentionat mai sus.

Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei. Astfel de modificari vor intra in vigoare de la data publicarii lor.

Sectiunea 2. Locul de desfasurare a concursului

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, pe internet, prin intermediul site-ului www.topgunparty.ro, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Site-ul www.topgunparty.ro este redirectionat catre http://topgun.220.ro/.

Sectiunea 3. Durata concursului

3.1 Concursul se va desfasura in perioada 29.05.2012, ora 12.00 - 02.07.2012, ora 23.59, ora Romaniei.

3.2 Inregistrarea in Campanie se poate face exclusiv in perioada cuprinsa intre 29.05.2012 ora 12:00, ora Romaniei si 02.07.2012 ora 23.59, ora Romaniei. Orice inregistrare in campanie inainte de data 29.05.2012 ora 12:00, ora Romaniei sau dupa data 02.07.2012, ora 23.59, ora Romaniei, nu va fi luata in considerare.

Sectiunea 4. Dreptul si conditiile de participare

Concursul "Top Gun Ice Cream Party" este deschis tuturor utilizatorilor de internet, care au implinit varsta de 14 ani pana la data de 29.05.2012, rezidenti in Romania, care sunt inregistrati in platforma de joc http://topgun.220.ro/, pe baza contului deschis in oricare dintre site-urile www.220.ro sau Facebook.com, sau care isi creeza cont direct in platforma mentionata (denumiti, impreuna, in continuare "Participantii"). In cazul in care castigatorul premiului este o persoana incapabila din punct de vedere juridic aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului numai dupa ce a primit aprobarea scrisa si semnatura reprezentantului sau legal (parinte, tutore etc.), fiind necesara dovedirea de catre acesta a calitatii sale de reprezentant, printr-un document ce urmeaza a fi prezentat catre 220.ro.

La acest concurs nu pot participa angajatii 220.ro, Nestle Romania si ai celorlalte companii implicate in organizarea promotiei, precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).

In cazul participarii la concurs se considera ca Participantii cunosc si accepta prezentul Regulament.

Sectiunea 5. Mecanismul de desfasurare a concursului

5.1 La acest Concurs nu este ceruta cumpararea de produse.

5.2 Inscrierile vor avea loc incepand cu data de 29.05.2012, ora 12:00 data care coincide cu prima zi de Concurs.

5.3 Pentru a putea participa la concurs Participantii trebuie sa acceseze web site-ul www.topgunparty.ro si sa se inregistreze in platforma de joc http://topgun.220.ro/. Pentru aceasta este nevoie de un cont de utilizator 220.ro, Facebook.com sau cont nou creat direct in platforma, mentionand:

 • (*) Prenume
 • (*) Nume
 • (*) Nume de utilizator
 • (*) Parola
 • (*) Confirmare parola
 • (*) Email
 • Telefon
 • (*) Data nasterii
 • (*) Sex (masculin / feminin)
 • (*) bifarea campului: "Am citit si sunt de acord cu Regulamentul concursului si cu Termenii si conditiile de utilizare ale 220.ro."
 • (*) bifarea campului: Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotiile Nestle Romania?
  [ ] DA [ ] NU

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Pentru Participantii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, va fi necesara bifarea unui camp suplimentar privind acordul reprezentatului sau legal (parinte, tutore) pentru inregistrarea in cadrul platformei de joc, conform informarilor legale urmatoare:

 • Legislatia in vigoare, precum si etica noastra in afaceri, impun ca orice comunicare ulterioara sa se faca cu acordul dumneavoastra. SC Nestle Romania SRL, inregistrat la ANSPDCP in baza notificarii nr 2168, cu sediul in Str. George Constantinescu, nr 3, sc A, et 7, Sector 2, Bucuresti, prelucreaza datele cu caracter personal, furnizate de dumneavoastra prin acest formular prin intermediul agentiilor desemnate in acest sens. Datele dumneavoastra vor fi utilizate pe viitor in scopul efectuarii operatiunilor de reclama, marketing si publicitate. Datele dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi dezvaluite unor terti, insa pot fi stocate in strainatate, in serverele centrale ale diverselor companii ale Grupului Nestle din tari diferite, spre exemplu Marea Britanie si Statele Unite ale Americii. Nestle va lua toate masurile necesare de protectie a datelor dumneavoastra cu caracter personal atat in timpul tranzitului, cat si la destinatie.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de drepturile de acces si interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Puteti sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Nestle Romania SRL, Str. George Constantinescu, nr 3, sc A, et 7, Sector 2, Bucuresti, Romania, catre Serviciul Consumatorului sau la Infoline 08008 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila din orice retea fixa si mobila), de luni pana vineri, intre orele 09h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale. De asemenea, va este cunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Participantii inscrisi in platforma prin oricare din mecanismele puse la dispozitie - cont 220.ro, cont Facebook.com, cont nou creat direct in platforma de joc - vor avea posibilitatea sa isi actualizeze datele personale Nume, Prenume, Sex, Data nasterii si Numarul de telefon in cadrul Paginii de "Editeaza cont" din cadrul platformei de joc.

Pentru Participantii inscrisi in platforma de joc pe baza conturilor de Facebook.com si 220.ro, va fi necesara parcurgerea unui formular suplimentar la inregistrare, in cadrul caruia sa completeze sau sa actualizeze campurile Nume, Prenume, Sex, Data nasterii si Numarul de telefon.

5.4. Conturile de Utilizator create sau utilizate in cadrul platformei de joc "Top Gun Ice Cream Party" (http://topgun.220.ro/) sunt active si pot fi utilizate si pe site-ul www.220.ro.

5.5. La inregistrare utilizatorului i se va cere sa introduca o adresa de email, adresa ce va fi folosita ulterior pentru orice fel de comunicare legata de Concurs.

5.6. Este permisa crearea unui singur cont in Campanie pentru fiecare persoana. Participantii care isi fac mai multe conturi folosind adrese diferite de email vor fi exclusi din Campanie, inclusiv in cazul in care Participantul respectiv este desemnat castigator.

5.7. Organizatorul nu este raspunzator de e-mailurile care nu ajung la destinatie, incluzand dar fara a se limita la probleme de ordin tehnic independente de vointa Organizatorului, pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea in Campanie, cauzate de furnizorul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei care doreste sa se inscrie in Campanie.

5.8. In perioada Campaniei si in conditiile prezentului Regulament, Participantul inscris direct in platforma www.topgunparty.ro (http://topgun.220.ro/) va primi un email de confirmare a crearii contului de pe adresa de email info@news.220.ro.

5.9. Mesaje de comunicare functionala:

 • a) "Mai ai un pas,
  Pentru o experienta cat mai placuta in cadrul jocului si pentru a-ti putea trimite premiul, daca vei castiga, am dori sa stim mai multe despre tine."
 • b) "Bine ai venit!
  Ti-ai creat propria ta petrecere! Acum, tot ce ramane de facut este sa inviti cat mai multi prieteni si sa-i servesti cu inghetata lor preferata. Pentru a afla cum sa joci, iti sugeram sa urmaresti cu atentie tutorialul nostru: Vezi tutorialul"
 • c) "Felicitari!
  Ai acumulat un punctaj de minimum 10.000 puncte, participa cel putin 10 de prieteni in Petrecerea la Munte si ai cumparat cele 3 upgrade-uri pentru petrecerea ta. Acum iti poti organiza propria ta Petrecere la Mare. Intra in petrecere!"
 • d) "Felicitari!
  Ai acumulat un punctaj de minimum 30.000 puncte, participa cel putin 15 de prieteni in Petrecerea la Mare si ai cumparat cele 3 upgrade-uri pentru petrecerea ta. Acum iti poti organiza propria ta Petrecere la Piscina. Intra in petrecere!"
 • e) "Felicitari!
  Ai acumulat un punctaj de minimum 50.000 puncte, participa cel putin 20 de prieteni in Petrecerea la Piscina si ai cumparat cele 3 upgrade-uri pentru petrecerea ta. Ai terminat jocul!"

5.10. Fiecare utilizator va avea la dispozitie o plansa de petrecere. Fiecare petrecere se va desfasura intr-una dintre cele 3 locatii: Munte, Mare, Piscina - fiecare dintre aceste locatii reprezentand un nivel al jocului:

 • Nivelul 1 - Petrecere la Munte;
 • Nivelul 2 - Petrecere la Mare;
 • Nivelul 3 - Petrecere la Piscina.

In cadrul celor 3 petreceri, Participantul are posibilitatea sa realizeze mai multe actiuni pentru a acumula punctajul necesar finalizarii platformei de joc:

 • a. actiuni prin intermediul carora acumuleaza puncte:
  • actiune de invitare a unui prieten in cadrul petrecerii Participantului prin trimiterea unui URL unic catre prietenii sai
  • acordarea corecta de inghetata virtuala o data la 12 ore, conform concordantei dintre preferintele invitatilor virtuali si produsele Nestle Top Gun
  • completarea unui joc de puzzle dintre cele 50 de planse disponibile in cadrul sectiunii "Puzzle", o data la 5 ore
  • cautarea si identificarea de indicii zilnice (cate unul pe zi) in cadrul materialelor video de pe prima pagina a site-ului www.220.ro
  • accesarea si generarea unui cod, urmata de completarea sa in platforma, din cadrul aplicatiei de Key Generator din pagina de Facebook.com a 220.ro.
 • b. actiuni prin intermediul carora cedeaza puncte pentru a castiga un numar mai mare de puncte:
  • achizitia unor obiecte virtuale (upgrade-uri de plansa) in plansa petrecerii curente: sonorizare, scena, DJ, teren de voley, masa de ping-pong, disco-ball, cameraman, saltele de apa, baloane de sapun
  • castigul la jocul de Slot Machine din cadrul sectiunii "Slot Machine", in cadrul careia utilizatorul cedeaza 50 de puncte din punctajul personal acumulat pentru a avea sansa de a obtine o pereche de 2 produse identice consecutive, valorand 50 de puncte, sau o linie de 3 produse identice valorand 500 de puncte. In cazul unei linii de 3 produse Crispy Choc, punctajul obtinut este de 800 de puncte.

5.11. Fiecare Participant incepe jocul cu primul nivel - Petrecerea la Munte. In cadrul acesteia exista primii 2 invitati virtuali din oficiu, pe care Participantul trebuie sa ii serveasca cu inghetata.

5.12. Pentru a avea un punctaj cat mai mare, petrecerile Participantului trebuie vizitate de cat mai multi invitati, pe baza URL-urilor (linkurilor) unice de invitatie, fie ca acestia sunt sau nu utilizatori ai site-ului 220.ro sau ai platformei de joc. Numarul maxim de invitati in petrecerea Participantului, pe toata durata jocului, este de 300 de invitati, repartizati pe maxim 10 planse de joc din cadrul unei petreceri (locatii - Munte, Mare sau Piscina).

5.13. Fiecare vizita valida a unui invitat in petrecerea Participantului ii va aduce acestuia din urma un numar de 10 puncte. Invitatii din cadrul petrecerilor vor fi transferati automat de la un nivel la unul superior.

5.14. Pentru acordarea de inghetata unui invitat virtual din cadrul propriei petreceri, fiecare Participant va avea la dispozitie un hint/indiciu pe baza caruia va putea sa aleaga unul dintre cele 6 sortimente de inghetata Top Gun disponibile in platforma.

Indiciul pentru acordarea de inghetata este de forma: "Mi-e pofta de o inghetata cu aroma de lamaie si menta!" In cazul acestui indiciu, produsul corect ce trebuie servit invitatului respectiv este Top Gun Mojito.

5.15. Fiecare invitat virtual poate fi servit corect sau incorect (corespunzator sau necorespunzator preferintei enuntate prin intermediul hintului) o singura data la fiecare 12 ore.

5.16. Pentru fiecare inghetata acordata corect invitatilor din cadrul petrecerii sale, fiecare Participant va primi 30 de puncte - pentru Nivelul 1 - Petrecerea la Munte, 50 de puncte - pentru Nivelul 2 - Petrecerea la Mare, 60 de puncte - pentru Nivelul 3 - Petrecerea la Piscina.

5.17. La aceste punctaje obtinute pentru acordarea de inghetata corect invitatilor virtuali din cadrul petrecerilor, se adauga puncte bonus obtinute pe baza obiectelor suplimentare ce pot fi achizitionate in cadrul petrecerilor din pagina de "Upgrade plansa" (accesibila din meniul principal al platformei de joc).

5.18. Pentru achizitionarea celor 9 obiecte virtuale suplimentare (upgrade-uri), Participantul trebuie sa cheltuiasca un numar de puncte din cele obtinute pe parcurs.

Obiectele achizitionate se pastreaza de la un nivel la altul, precum si bonusurile acordate pentru fiecare obiect la servirea corecta cu inghetata.

Obiectele suplimentare, costurile si bonusurile aferente sunt urmatoarele:

Nivelul 1 - Petrecerea la Munte:

Sonorizare: Cost 100 puncte; Bonus 2 puncte la servirea corecta cu inghetata a invitatilor din cadrul petrecerii (dupa upgrade o servire cu inghetata aduce Participantului 32 puncte)

Scena: Cost 150 puncte; Bonus 3 puncte la servirea corecta cu inghetata a invitatilor din cadrul petrecerii (dupa upgrade o servire cu inghetata aduce Participantului 33 puncte)

DJ: Cost 250 puncte; Bonus 5 puncte la servirea corecta cu inghetata a invitatilor din cadrul petrecerii (dupa upgrade o servire cu inghetata aduce Participantului 35 puncte)

Daca un participant achizitioneaza toate cele 3 obiecte suplimentare pentru Petrecerea la Munte, pentru fiecare servire corecta cu inghetata va primi 40 de puncte (30 puncte de baza nivel 1 + 2 puncte bonus 1 nivel 1 + 3 puncte bonus 2 nivel 1 + 5 puncte bonus 3 nivel 1).

Nivelul 2 - Petrecerea la Mare:

Teren de Voley: Cost 150 puncte; Bonus 3 puncte la servirea corecta cu inghetata a invitatilor din cadrul petrecerii (dupa upgrade o servire cu inghetata aduce Participantului 53 puncte)

Masa Ping-Pong: Cost 200 puncte; Bonus 4 puncte la servirea corecta cu inghetata a invitatilor din cadrul petrecerii (dupa upgrade o servire cu inghetata aduce Participantului 54 puncte)

Disco-ball: Cost 300 puncte; Bonus 6 puncte la servirea corecta cu inghetata a invitatilor din cadrul petrecerii (dupa upgrade o servire cu inghetata aduce Participantului 56 puncte)

Daca un participant achizitioneaza toate cele 3 obiecte suplimentare pentru Petrecerea la Mare, pentru fiecare servire corecta cu inghetata va primi 73 de puncte (50 puncte de baza nivel 2 + 10 puncte bonusuri nivel 1 + 3 puncte 1 bonus nivel 2 + 4 puncte bonus 2 nivel 2 + 6 puncte bonus 3 nivel 2).

Nivelul 3 - Petrecerea la Piscina:

Cameraman: Cost 200 puncte; Bonus 4 puncte la servirea corecta cu inghetata a invitatilor din cadrul petrecerii (dupa upgrade o servire cu inghetata aduce Participantului 64 puncte)

Saltele de apa: Cost 250 puncte; Bonus 5 puncte la servirea corecta cu inghetata a invitatilor din cadrul petrecerii (dupa upgrade o servire cu inghetata aduce Participantului 65 puncte)

Baloane de sapun: Cost 350 puncte; Bonus 7 puncte la servirea corecta cu inghetata a invitatilor din cadrul petrecerii (dupa upgrade o servire cu inghetata aduce Participantului 67 puncte)

Daca un participant achizitioneaza toate cele 3 obiecte suplimentare pentru Petrecerea la Piscina, pentru fiecare servire corecta cu inghetata va primi 99 de puncte (60 puncte de baza nivel 3 + 10 puncte bonusuri nivel 1 + 13 puncte bonusuri nivel 2 + 4 puncte bonus 1 nivel 3 + 5 puncte bonus 2 nivel 3 + 7 puncte bonus 3 nivel 3).

5.19. Pentru a avansa de la un nivel la altul, Participantul trebuie sa indeplineasca 3 conditii cumulative: un numar minim de invitati in petrecere, achizitionarea celor 3 obiecte suplimentare specifice locatiei si un punctaj minim per nivel.

Conditiile pentru trecerea de la un nivel la altul superior (de la o petrecere la alta) sunt urmatoarele:

Pentru trecerea de la Nivelul 1 - Petrecerea la Munte la Nivelul 2 - Petrecerea la Mare:

 • Minimum 10 invitati in petrecere
 • 3 obiecte virtuale (upgrade-uri) cumparate disponibile pentru Petrecerea la Munte
 • Punctaj minim: 10.000 puncte

Pentru trecerea de la Petrecerea la Mare la Petrecerea la Piscina:

 • Minimum 15 invitati in petrecere
 • 3 obiecte virtuale (upgrade-uri) cumparate disponibile pentru Petrecerea la Mare
 • Punctaj minim: 30.000 puncte

Pentru finalizarea Petrecerii la Piscina:

 • Minimum 20 invitati in petrecere
 • 3 obiecte virtuale (upgrade-uri) cumparate disponibile pentru Petrecerea la Piscina
 • Punctaj minim: 50.000 puncte

5.20. Trecerea de la un nivel la un nivel superior se va face automat cu notificarea Participantului printr-un pop-up continand unul dintre mesajele functionale c),d),e) de la punctul 5.9 (Sectiunea 5).

5.21. In afara de actiunile de invitare de prieteni in petrecerea proprie din cadrul platformei si de servire a invitatilor virtuali cu inghetata preferata, Participantul poate completa si una dintre cele 50 de planse de Puzzle, pentru fiecare dintre acestea primind 500 de puncte. Plansele de Puzzle sunt accesibile pentru completare cu o limita de o plansa la fiecare 5 ore.

5.22. Pentru fiecare incercare in cadrul jocului de Slot Machine, Participantul va cheltui 50 de puncte si va primi 50 de puncte pentru afisarea a 2 imagini alaturate din 3 sau 500 de puncte pentru afisarea a 3 imagini alaturate din 3. Pentru o linie de 3 imagini identice cu produsul Top Gun Crispy Choc va primi 800 de puncte.

5.23. Pentru fiecare inserare corecta in platforma de joc a unui cod generat de aplicatia din Facebook "Key Generator", Participantul va primi 500 de puncte.

5.24. Numai Participantii care devin fani ai FanPage-ului 220.ro sau Nestle Ice Cream din Facebook.com au acces la aplicatia de tip Key Generator. Prin intermediul acestei aplicatii, disponibile intr-o subpagina a paginii de Facebook 220.ro, Participantii pot genera coduri unice pe care sa le introduca in platforma pentru a primi punctaj suplimentar. Aplicatia poate genera 2 coduri pe ora, in mod aleator in intervalul minutul 1-minutul 60. Participantii trebuie sa verifice constant aplicatia si sa apese pe butonul "Genereaza cod" pentru a fi siguri ca sunt primii care primesc codul cand acesta devine activ. De indata ce un cod unic este introdus in platforma de joc, el aduce punctaj suplimentar Particpantului care l-a introdus (acesta trebuie sa fie autentificat in platforma) si devine invalid pentru ceilalti utilizatori. Orice cod nefolosit pana la generarea urmatorului, devine invalid odata cu generarea acestuia din urma.

5.25. In fiecare zi va fi disponibil si cate un indiciu suplimentar, in cadrul unui post-roll dintr-un material video de pe prima pagina a site-ului 220.ro. Pentru completarea corecta a unui indiciu identificat in cadrul unui material video din 220.ro, Participantul va primi 500 de puncte.

5.26. Participantul are posibilitatea sa publice pe Facebook.com, in mod voluntar si numai cu acordul sau, mesaje de promovare ale platformei si statusuri privitoare la evolutia jocului - parcurgerea celor 3 niveluri de joc - Petrecerea la Munte, Petrecerea la Mare, Petrecerea la Piscina. Aceste actiuni se pot efectua prin intermediul butoanelor de Share on Facebook sau prin exprimarea acordului pentru postarea pe Facebook.com, in numele si pe baza contului

Participantului, la prima autentificare cu contul de Facebook.com, a faptului ca acesta s-a inscris in platforma de joc.

5.27. Organizatorul va refuza acordarea de puncte in urma acelor actiuni ale Participantului, pe care Organizatorul le considera tentative de fraudare.

5.28. Fiecare participant care va acumula un punctaj mai mare de 1.000 de puncte se va califica automat pentru tragerea la sorti finala. Fiecare 1.000 de puncte inseamna o sansa de castig. Cu cat un Participant are unu punctaj mai mare, cu atat mai multe sanse de castig detine in cadrul extragerii finale (Exemplu: 50.000 puncte inseamna 50 de sanse de castig), in cadrul careia va putea castiga doar unul dintre urmatoarele premii: un iPad, un iPhone 4S, un iPod touch. Astfel, un participant este extras o singura data castigator in cadrul extragerii finale si poate castiga un singur premiu final.

5.29. In afara extragerii finale, vor exista si 5 extrageri saptamanale, cate una la sfarsitul fiecarei saptamani de joc, la care vor participa toti Participantii inscrisi pana in acel moment in platforma. In cadrul acestor extrageri se vor extrage cate 3 castigatori ai cate unui premiu constand intr-un iPod nano.

5.30. Un Participant poate castiga o singura data, in cadrul extragerilor saptamanale, pe toata perioada concursului. Castigatorii extragerilor saptamanale vor putea participa in continuare la joc si se vor califica pentru tragerea la sorti finala, in functie de punctajul dobandit pana in momentul acesteia - minim 1.000 de puncte.

Sectiunea 6. Premiile oferite in cadrul acestui concurs

Nu se permite acordarea contravalorii in bani a premiilor oferite in cadrul acestui concurs si nici schimbarea premiilor intre castigatori.

Categorie premiu Modul de acordare Nr. premiilor Tipul premiului Valoarea premiului in RON cu TVA inclus
Premiu final Tragere la sorti finala 1 iPad,
16 GB
2,611.44
Premiu final Tragere la sorti finala 1 iPhone 4S,
16 GB
2,946.00
Premiu final Tragere la sorti finala 1 iPod touch,
8 GB
864.28
Premii saptamanale (5 saptamani, 3 premii pe saptamana) 5 Trageri la sorti saptamanale 15 iPod nano,
8 GB
606.36

Valoarea totala bruta a premiilor oferite in cadrul Campaniei este 16,423 RON, incluzand impozitul pe premii suportat de catre Organizator.

Sectiunea 7. Anuntarea si acordarea premiilor

7.1. Premiile se acorda in urma tragerilor la sorti saptamanale si finala.

7.1.1 Tragerile la sorti saptamanale

Toti Participantii au sanse egale in tragerile la sorti saptamanale.

Astfel vor fi extrasi 3 castigatori dintre Participantii care au jucat pana in momentul tragerii la sorti, cat si 3 rezerve ale acestora in cazul in care nu vor fi validati castigatorii initiali.

Extragerile saptamanale vor fi realizate dupa cum urmeaza:

 • 05.06.2012, ora 00:00 pentru Participantii inscrisi in perioada cuprinsa intre 29.05.2012 ora 12:00, ora Romaniei si 04.06.2012 ora 23.59, ora Romaniei
 • 12.06.2012, ora 00:00 pentru Participantii inscrisi in perioada cuprinsa intre 29.05.2012 ora 12:00, ora Romaniei si 11.06.2012 ora 23.59, ora Romaniei
 • 19.06.2012, ora 00:00 pentru Participantii inscrisi in perioada cuprinsa intre 29.05.2012 ora 12:00, ora Romaniei si 18.06.2012 ora 23.59, ora Romaniei
 • 26.06.2012, ora 00:00 pentru Participantii inscrisi in perioada cuprinsa intre 29.05.2012 ora 12:00, ora Romaniei si 25.06.2012 ora 23.59, ora Romaniei
 • 03.07.2012, ora 00:00 pentru Participantii inscrisi in perioada cuprinsa intre 29.05.2012 ora 12:00, ora Romaniei si 02.07.2012 ora 23.59, ora Romaniei

7.1.2 Tragerea la sorti finala

Fiecare Participant se va califica automat pentru tragerea la sorti finala in momentul in care va atinge un punctaj minim de 1.000 de puncte. Fiecare 1.000 de puncte suplimentare detinute in momentul tragerii la sorti finale, vor aduce Participantului cate o sansa suplimentara de castig. Astfel daca un participant detine in momentul extragerii finale 50.000 de puncte, acesta se inscrie in tragerea la sorti finala cu 50 de sanse de castig.

Astfel, in cadrul extragerii finale ce va fi realizata in data de 03.07.2012, ora 00:15 pentru Participantii inscrisi in perioada cuprinsa intre 29.05.2012 ora 12:00, ora Romaniei si 02.07.2012 ora 23.59, ora Romaniei se vor extrage 3 castigatori si 3 rezerve ale acestora in cazul in care nu vor fi validati castigatorii initiali.

Publicarea si anuntarea castigatorilor vor avea loc in termen de 72 ore de la incheierea extragerilor. Castigatorii vor primi un mesaj de instiintare pe adresa de e-mail indicata la inregistrarea pe site. Castigatorilor li se vor acorda premiile doar daca trimit un e-mail de confirmare in termen de 10 zile lucratoare de la primirea e-mailul de anuntare a castigatorului, care sa cuprinda urmatoarele date de contact: nume, prenume, nume utilizator de pe site, numarul de telefon cat si o copie dupa actul de identitate, pe adresa de email contact@220.ro. Aceste date trebuie sa coincida cu datele indicate la inregistrare pe site de catre castigator, iar in caz contrar premiul nu va mai putea fi acordat.

In cazul in care 220.ro nu primeste e-mailul de confirmare de la castigator in termen de 10 zile lucratoare de la anuntarea castigatorului prin e-mailul trimis de catre 220.ro catre castigator, va fi desemnat castigator urmatorul Participant ales castigator din lista de 3 rezerve.

Premiile vor fi trimise catre castigatori in termen de 10 zile lucratoare de la data confirmarii de catre acestia a primirii emailului de desemnare din partea 220.ro.

Castigatorii vor semna un proces-verbal de predare-primire a premiului. Atasata procesului verbal de predare-primire va fi copia dupa actul de identitate valabil trimisa pe e-mail pentru validare. Acestia trebuie sa prezinte o copie dupa un act de identitate valabil.

Castigatorii premiului nu pot solicita contravaloarea premiilor in bani, sau in alte obiecte care au o valoare echivalenta cu valoarea premiului, si nici nu pot solicita modificarea caracteristicilor premiului.

Sectiunea 8. Procedura tragerii la sorti

Procedura tragerii la sorti se va desfasura in mod automat, pe baza unei aplicatii informatice si tinand cont de algoritmul prezentat la punctele 7.1.1 si 7.1.2.

Sectiunea 9. Confidentialitate

220.ro si Nestle Romania se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. Participantii la Campanie, in calitate de persoane vizate au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

Participantii, incluzand si castigatorii, accepta prin prezentul regulament ca numele, fotografiile si materialele filmate cu ei sa fie facute publice si utilizate in scop publicitar, fara alte obligatii.

Participantii la concurs se obliga sa participe doar in nume propriu.

Participantii sunt de acord si se obliga sa respecte toate drepturile de autor si orice alte drepturi de creatie intelectuala ale 220.ro si Nestle Romania asupra tuturor materialelor puse la dispozitie de catre 220.ro si Nestle Romania pe site pentru desfasurarea concursului, incluzand dar fara a se limita la texte, imagini, video, elemente grafice sau orice alt continut. Participantii la concurs se obliga sa nu fraudeze sau atace prin orice metode si in orice masura sistemul sau mecanismele utilizate pentru desfasurarea concursului. Orice incalcare de catre Participant a prevederilor aplicabile in materie se va considera incercare de fraudare a concursului si va atrage raspunderea Utilizatorului respectiv.

Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata catre 220.ro si Nestle Romania, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001.

Sectiunea 10. Limitarea raspunderii

Nestle Romania se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Codul Fiscal, iar orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea cad in sarcina castigatorilor.

Nestle Romania si 220.ro nu isi asuma nici o obligatie pentru transmiterea si primirea mesajelor de confirmare privind castigarea concursului sau orice alte mesaje in legatura cu desfasuarea concursului sau privind concursul, si nici pentru eventualele erori de transmitere si primire a acestor mesaje.

Nestle Romania si 220.ro isi rezerva dreptul de a lua orice fel de masuri pentru a impiedica sau opri orice fel de abuz impotriva concursului sau a desfasurarii acestuia.

Participantii sunt de acord ca in cazurile de forta majora Nestle Romania si 220.ro si / sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al 220.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare, greva etc. Nestle Romania si 220.ro nu pot fi trase la raspundere pentru nicio alta situatie asupra careia nu detin controlul.

In mod expres, participantii inteleg si accepta ca Nestle Romania si 220.ro sunt absolvite de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din particparea la concurs sau orice alt aspect in legatura cu concursul precum si din utilizarea site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

Participantii sunt de acord si accepta ca toate facilitatile concursului precum si premiile le sunt oferite "asa cum sunt", "asa cum sunt diponibile" si le folosesc pe riscul lor propriu, iar 220.ro si Nestle Romania nu pot fi trase la raspundere in nicio masura cu privire la premiile, sau utilizarea acestora si orice efecte juridice / economice derivand din utilizarea acestora.

Sectiunea 11. Taxe si impozite

Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru premiile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, Titlul III Impozitul pe venit. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului.

Sectiunea 12. Litigii

Eventualele litigii aparute intre 220.ro si participantii la concurs se vor solutiona pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti competente de la sediul 220.ro.

Sectiunea 13. Intreruperea concursului

Concursul se va intrerupe doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a 220.ro si Nestle Romania. Sunt considerate evenimente de forta majora, fara a se limita la acestea, evenimente ca razboiul, revolutia, embargoul, cutremurul, grav atac terorist, erori de functionare ale echipamentului tehnic al 220.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare, inundatia, incendiul, greva si incetarea nelegala a lucrului, emiterea de catre o autoritate competenta a unui ordin sau a oricarui act cu caracter obligatoriu care impiedica desfasurarea activitatii 220.ro.

Sectiunea 14. Regulamentul concursului

Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului regulament.

Regulamentul Concursului "Top Gun Ice Cream Party!" va fi disponibil in mod gratuit, pe toata perioada concursului,oricarui solicitant la Info Line 08008 637 853 (linie telefonica gratuita, apelabila din orice retea) de luni pana vineri intre orele 9:00 - 18:00 (cu exceptia sarbatorilor legale), prin e-mail la contact.nestle@ro.nestle.com, pe site-ul Campaniei promotionale "Top Gun Party!" www.topgunparty.ro (redirectionat in platforma de joc http://topgun.220.ro/, pe URL-ul http://topgun.220.ro/?show=regulament).

Anexa regulament nr. 1

In data de 13.06.2012 s-au modificat urmatoarele articole din prezentul regulament, conform articolului 1.1 din Sectiunea 1, paragraful 3:

5.29. In afara extragerii finale, vor exista si 5 extrageri saptamanale, cate una la sfarsitul fiecarei saptamani de joc, la care vor participa toti Participantii inscrisi pana in acel moment in platforma de joc si care au acumulat un punctaj minim de 500 de puncte pana la data respectivei extrageri. In cadrul acestor extrageri se vor extrage cate 3 castigatori ai cate unui premiu constand intr-un iPod nano.

7.1.1Toti Participantii care au acumulat un punctaj minim de 500 de puncte pot participa la tragerile la sorti saptamanale cu sanse egale de castig." "Astfel vor fi extrasi 3 castigatori dintre Participantii care au jucat pana in momentul tragerii la sorti si detin un punctaj minim de 500 de puncte, cat si 3 rezerve ale acestora in cazul in care nu vor fi validati castigatorii initiali.

Restul articolelor din prezentul regulament au ramas neschimbate.

Pentru a oferi inghetata potrivita prietenilor tai, descopera sortimentele top gun afla mai multe
www.220.ro video shows best of UPLOAD TopGun IceCream Party cont nou
Cauta
vezi toate »
Iti place 220? Da-ne LIKE pe Facebook si in fiecare zi vezi cele mai misto filme pe pagina ta!